Monday, August 24, 2009

Muutused Medals Plazal

Siin olen varem vist kirjutanud, et Medals Plazal jäävad metallaiad ümber. No muidugi jäävad aiad ümber, aga täna olid need asendatud kenade seintega, mis kaunistatud olümpiamängude kaare ja eri spordialade figuuridega (nö osa „look of the games’ist”). Seintest edasi asuvad check-in-väravad – loomulikult otsitakse igaüks põhjalikult läbi, kes Medals Plazale autasustamisele või kontserdile läheb.

Muide, itaallased on väga uhked selle üle, et igal pool on ühtne olümpiamängude disain – look of the games: ilusad erksad punased-roosad-kollased värvid ja kena kaar. See on esmakordselt olümpiamängude ajaloos kaunistamas ka pressi tööruumi meediakeskuses.

Aga ilmselt ei ole nad arvestanud, et see kaunistamine võtab ka kauem aega. Ok, vahepeal olid ka keerulised lumeolud (nüüdseks tänavad enamjaolt kuivad ja puhtad juba). Aga ilmselt on Andrea Bocelli valik esimeseks kontserdiks Medals Plazal vägagi mõistlik. Et kui juhtub, et keset platsi ikkagi üks traktor jääb, sest asju valmis ei jõuta, siis tema kui pime muusik ehk nii väga ei pahanda, sest ei näe ju, KUI pooleli asjad on (loodan, et nüüd teda segamini aja kellegagi – oli ju tema pime?).

No comments:

Post a Comment